Stap 1 - Prijs aanvraag

Omdat we bij Bizowe met een shop werken, kunt u direct de prijs zien van de meest populaire binnenzonwering, incluis kleurkeuze en accessoires. U kunt de binnenzonwering direct bestellen, hierdoor hoeft u niet te wachten op de offerte! Weet u de exacte maten van de nieuwe binnenzonwering? Ga naar Stap 3 – Bestellen, of direct naar de Shop. Wilt u weten hoe het nieuwe kozijn moet worden ingemeten? Ga dan naar Stap 2 – Inmeten.

Mocht het zo zijn dat de gewenste binnenzonwering niet in de shop staat, dan kunt u altijd een offerte aanvragen. Al onze producten worden voor u op maat gemaakt en daarom zijn de opties eindeloos. U bedenkt het, wij denken met u mee.

Offerte Aanvragen

Een offerte aanvragen bij Bizowe kan op drie manieren:

Optie 1 – De offerte zelf maken via onze shop (de snelste optie).

Optie 2 – Dezelfde dag offerte. Het enige wat u hoeft te doen is het offerteformulier invullen.

Optie 3  – Een bericht sturen naar info@bizowe.nl met de volgende gegevens: (Kan even duren want dan zullen we u eerst terugmailen)

  1. De grove breedte en hoogtematen van het kozijn (hier mag u best een centimeter naast zitten)
  2. Het soort product: rolgordijn , plissee en  vertikale lamellen etc
  3. Wilt u de binnenzonwering opdelen?
  4. Stofsoort aangeven
  5. In welke kleur wilt u de stof hebben?
  6. Welke accessoires zitten er bij en hoeveel van elk? denk aan: ventilatieroosters, rolluiken etc
  7. *optioneel: In wat voor soort ruimte wilt u het product plaatsen? bv: woonkamer, badkamer, slaapkamer etc. Wij zullen u dan vrijblijvend advies geven over de soort binnen zonwering

Extra service

Een andere service die wij aanbieden is een offerte op basis van foto. Hiervoor hoeft u slechts een foto van de wand met het kozijn op te sturen inclusief de bovenstaande punten 2 t/m 6 en optioneel 7. U kunt dit ook doen via het offerteformulier. Wij kunnen de prijs van uw nieuwe kozijn op maat goed inschatten. Deze service is geheel gratis.

Heeft u hulp nodig? Mail of bel ons nu!